Stand Up Paddleboard eller SUP som det förkortas är en sport som har blivit väldigt populär världen runt. Paddleboard fungerar som så att användaren står på en paddelbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.
Eftersom paddleboard har en anpassningsbar design, kan du använda din SUP i allt från sjö till hav. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att använda din SUP, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddleboard i.
SUP Board
Det viktigaste för SUP är att välja en bra paddleboard. Du kommer att märka stora skillnader med paddleboard om du har valt en SUP board som passar perfekt för din SUP aktivitet. Paddleboard finns både som uppblåsbar eller i komposit. Varianterna är liknande varandra, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddelbräda är skapad för högre fart, har bättre glid och är fördelaktig om du vill slippa fylla upp din paddleboard varje gång och kan komma ut på vattnet direkt. Den stora fördelen med en uppblåsbar SUP är att den tar lite plats och du kan ha med den på resan och testa på nya vattendrag när du reser.
Testa på SUP Yoga
SUP finns i olika varianter och med den smarta paddelbrädan är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på https://stockholm-sup.se . SUP Yoga är en träningsform som är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
SUP Stockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddleboard Stockholm runt. Stand up paddle är en hobby som passar både unga och gamla och som bidragit till en kul träningsform och aktivitet att göra när det är fint Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är SUP en upplevelse som passar för alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.