Αναπνοή ήρεμα ή σφριγηλότητα, ηρεμία ή επιθυμία, ευδαιμονία ή άγχος – μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε ποιος τύπος μαριχουάνας προτιμάται. Συνιστούμε τους καλύτερους σπόρους κάνναβης από διάσημους κτηνοτρόφους από την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Ισπανία. Επίσης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Σφάλματα Σπόρων θα βρείτε επώνυμα αναμνηστικά. Εγγυόμαστε 100% προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξαιρετικές τιμές και γρήγορη παράδοση.

3 μυστικά μαριχουάνας

Κάνναβη – μία από τις πολύ μακροχρόνιες γεωργικές καλλιέργειες. Σημειώσεις για το υπέροχο γρασίδι βρίσκονται σε χειρόγραφα της 1ης χιλιετίας π.Χ. Ήταν επαίνεσε και καταδικάστηκε, επαίνεσε και συγκρίθηκε με τα διάβολα φίλτρα. Γιατί; Όλα είναι πολύ απλά εδώ: οι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να θεραπεύσουν σοβαρές ασθένειες, αλλά και για την απόλαυση που οι περισσότεροι άνθρωποι περιφρονούσαν και τιμωρήθηκαν από το νόμο.

σποροι κανναβης αθηνα

Ποιο είναι το μυστικό αυτού του ενδιαφέροντος φυτού;

  • Οι σπόροι κάνναβης περιέχουν πολλά σημαντικά στοιχεία υγείας: διάφορες βιταμίνες, αμινοξέα, μεταλλικά στοιχεία, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και φυτίνη. Τα φύλλα έχουν βακτηριοκτόνο ιδιότητα. Ως εκ τούτου, συμπληρώνονται σε τρόφιμα, το πετρέλαιο γίνεται από σπόρους.
  • Οι ίνες κάνναβης είναι εξαιρετικά ισχυρές, δύσκολες και δεν μπορούν να αποικοδομηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούνται στη βιομηχανική παραγωγή για την παραγωγή καμβά, υφάσματος από καμβά, τσάντες, σχοινιά, υφάσματα, χρεόγραφα κλπ. Τα πράγματα από την κάνναβη απορροφούν μέχρι και το 95% της υπεριώδους ακτινοβολίας και έως και 30% του ιδρώτα. Είναι ενδιαφέρον ότι πάνω από 50.000 προϊόντα που μπορούν να κατασκευαστούν από κάνναβη εγκαθίστανται.
  • Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το φυτό περιέχει ψυχοτρόπους ουσίες – κανναβινοειδή, που επηρεάζουν την νευρική κατάσταση του ανθρώπινου σώματος και την αντίληψη της πραγματικότητας. Κάθε ποικιλία έχει τη δική της δόση THC, η οποία χαρακτηρίζει την επίδραση της έκθεσης σε υψηλή ή πέτρα.

Ρύθμιση σπόρων κάνναβης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Errors Seeds δημιούργησε για εσάς προσωπικά ένα βολικό μητρώο με ταξινόμηση των σπόρων κάνναβης σε κατηγορίες που βασίζονται στη γενετική, την απόδοση και το χρόνο ανθοφορίας.

Μπορείτε να αγοράσετε τρεις τύπους σπόρων κάνναβης από εμάς:

  • Indica – μικροί θάμνοι με πολλά φύλλα, τα οποία χαρακτηρίζονται από το πολύχρωμο αποτέλεσμα του καπνίσματος.
  • Sativa – ψηλά βότανα με επιμήκη λουλούδια και υψηλή απόδοση.
  • Οι Ruderalis είναι άγριες ποικιλίες με μικρά φύλλα και μικρό ποσοστό THC.

Ακόμη και μέσα σε ένα είδος, τα είδη είναι αρκετά διαφορετικά στη δράση τους.

Με βάση τις ιδιαιτερότητες της καλλιέργειας, η μαριχουάνα κατατάσσεται σε αυτούς τους τύπους:

  • Αυτόματη άνθηση – εύκολο να αναπαραχθεί, δεν εξαρτάται από τη σειρά φωτισμού της ημέρας.
  • Φωτοπερίοδοι – απαιτούν μια ορισμένη ποσότητα φωτός και ιδιαίτερη προσοχή.

Την ημέρα αυτή, οι αυτοφυείς σπόροι μαριχουάνας στην Αθήνα είναι πολύ σημαντικοί, επειδή χρειάζονται λιγότερη προσπάθεια και οικονομικά στην αναπαραγωγή.

Η τελική βασική ταξινόμηση είναι οι θηλυκοί και οι τακτικοί κόκκοι. Το αρχικό 100% των θηλυκών κυττάρων, που φέρνουν θρόμβους και περιέχουν υψηλό ποσοστό THC. Τα κανονικά περιλαμβάνουν πενήντα% αρσενικά και πενήντα% θηλυκά κύτταρα.

Σφάλματα Σπόροι: εξαιρετικοί σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα!

Υπάρχει η επιθυμία να βυθιστεί κανείς στον κόσμο της χαλάρωσης, της ευτυχίας και της απόλαυσης – αγοράστε σπόρους κάνναβης στη Θεσσαλονίκη από την εταιρεία μας. Συνεργαζόμαστε με τους παγκοσμίου φήμης seedsbanks, συνιστώντας εξαιρετικούς σπόρους που ικανοποιούν απόλυτα τις επιθυμίες του Grover. Ενώστε την κουλτούρα καναλιών μαζί με την εταιρεία μας, καθώς είμαστε ένα εξαιρετικό ηλεκτρονικό κατάστημα σποροι κανναβης στην Ελλάδα!